Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nden Sektörel Yarışma

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, başarılı ve örnek uygulamalara sahip kurumları ve bu uygulamaları hayata geçiren meslektaşlarını HİÇ Ödülleri ile ödüllendirecek. Düzenledikleri ödül organizasyonu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Bursa Halkla İlişkiler Derneği B...

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nden Sektörel Yarışma (12 Şubat 2013)

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, başarılı ve örnek uygulamalara sahip kurumları ve bu uygulamaları hayata geçiren meslektaşlarını HİÇ Ödülleri ile ödüllendirecek.

Düzenledikleri ödül organizasyonu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Serdar Ömeroğulları, ‘Adı Hiç Ama Kurumlar İçin Her Şey’ sloganıyla düzenleyecekleri yarışmanın halkla ilişkilerde yeni bir dönemi başlatacağını söyledi. Kurumların olumlu bir imaja ve itibara sahip olması için gerekli tanıtım politikasının saptanması, işletmenin bu doğrultuda yönlendirilmesini hedeflediklerini anlatan Ömeroğulları, “Ters iletişim bakış açısıyla şekillendirilmiş bu isim halkla ilişkilerin yıllardır yaşadığı problemlere dikkat çekme gayesi taşıyor. HİÇ ödülleri başta kurumlar olmak üzere toplumun genelinde halkla ilişkiler mesleğinin arzu edilen seviyede kabul görmesini hedefliyor” diye konuştu.

SON BAŞVURU 26 NİSAN
Yarışma; Kurumsal, Kurum İçi, Sponsorluk İletişimi, Sosyal Sorumluluk, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kuruluşları kategorilerinde yapılacak. Yarışmaya başvuran projeler 9 kişilik profesyonel bir jüri tarafından değerlendirilecek. Son başvuru tarihinin 26 Nisan olduğu ödül sürecinde tören ise, 6 Haziran’da yapılacak. Başvurular www.hıcodulleri.org sitesinden yapılabilecek.