Bombalı Saldırıya Canlı Yayında Yakalandılar!

Sunucu da konuğu da öylece donup kaldılar, ne yapacaklarını bilemediler… Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Cuma günü, kamu binaları, oteller ve ticaret merkezlerinin bulunduğu, parlamento binasına birkaç yüz metre uzaklıktaki Ayn el Mıreyse bölgesinde, eski başbakanlar Sa...

Bombalı Saldırıya Canlı Yayında Yakalandılar! (28 Aralık 2013)

Sunucu da konuğu da öylece donup kaldılar, ne yapacaklarını bilemediler…

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Cuma günü, kamu binaları, oteller ve ticaret merkezlerinin bulunduğu, parlamento binasına birkaç yüz metre uzaklıktaki Ayn el Mıreyse bölgesinde, eski başbakanlar Saad Hariri ve Fuad Sinyora’nın danışmanı Muhammed Şatah’ın konvoyunu hedef alan  ve bölgede büyük yıkıma neden olan bombalı bir saldırı düzenlenmişti. Saldırıda aralarında Şatah’ın da bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 50 den fazla kişi de yaralanmıştı. Saldırıdan Lübnan’ın Şii Hizbullah milisleri sorumlu tutuluyor.

İşte bu korkunç patlama, o anda canlı haber yayını devam eden “Future TV” stüdyosunda da korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Büyük bir panik yaşayan sunucu önce ne olup bittiğini öğrenmek için çabaladı. Korku ve merak dolu gözlerle uzun süre reji masasına baktı. Bir yandan da bin bir güçlükle yayını sürdürmeye çalıştı.

O anlar…