2015 Türkiyesi’nde, İstanbul’da Bir Robin Hood Hikayesi

Taksim’de 35 Suriyeli çocuÄŸun karnını doyuran bir kadın hesabı ödemeden ortadan kayboldu Taksim’de Suriyeli çocuklara 35 döner ve ayran sipariÅŸi ısmarlayan biri, ödeme yapmak için döviz bozdurması gerektiÄŸini söyledikten sonra parayÄ...

2015 Türkiyesi’nde, İstanbul’da Bir Robin Hood Hikayesi (21 Ağustos 2015)

Taksim’de 35 Suriyeli çocuÄŸun karnını doyuran bir kadın hesabı ödemeden ortadan kayboldu

Taksim’de Suriyeli çocuklara 35 döner ve ayran sipariÅŸi ısmarlayan biri, ödeme yapmak için döviz bozdurması gerektiÄŸini söyledikten sonra parayı ödemeyerek kayıplara karıştı.

CHA’nın haberine göre, Ä°stiklal Caddesi’nin giriÅŸinde dönercilerin olduÄŸu bölgedeki Suriyeli çocukları gören bir kadın, bir dönerciye girerek tüm çocuklara döner ve ayran almak istedi.

Ä°ÅŸyeri çalışanından dönerleri dağıtmasını isteyen kadın, üzerinde sadece Euro olduÄŸunu, ödeme yapmak için döviz bürosuna gitmesi gerektiÄŸini söyleyerek dükkandan ayrıldı.

Saatler geçmesine raÄŸmen dükkana dönmeyen ‘gizemli’ kadının verdiÄŸi sipariÅŸin tutarının 275 TL olduÄŸunu belirten iÅŸyeri çalışanı Cengiz AydoÄŸan, “10’u et, 25’i tavuk olmak üzere toplam 35 kiÅŸiye döner dağıttık. Üzerinde 200 Euro olduÄŸunu bozdurup geleceÄŸini söyledi ama gelmedi” diye konuÅŸtu.